Alle informatie voor de elektro-installateur op één pagina

Meer dan alleen lichtoplossingen

Van zonsopgang tot zonsondergang zijn elektro-installateurs hard aan het werk om licht te brengen in de gebouwen waar wij werken, spelen en leven. Ze vervangen conventionele verlichting met eenvoudig te installeren energie-efficiënte LED-verlichting, LED-buizen en LED-lampen. Ze zorgen voor ballastcompatibiliteit. Ze berekenen de lichtopbrengst, controleren de lichtkwaliteit en ze voegen lichtregeling toe. Dat gaat verder dan een baan. Dat is een levensstijl. Neem een kijkje in het leven van de helden van de werkdag …

Ontdek de mogelijkheden

Van renovatie tot nieuwbouw

Al meer dan 120 jaar loopt Philips lighting voorop als het om innovatie gaat. We gebruiken alle mogelijkheden van licht om ervoor te zorgen dat mensen zich comfortabeler voelen en productiever zijn, door hoogwaardig licht te leveren in openbare ruimten, bedrijfsruimten en thuis. In onze case studies kunt u zien welke oplossingen Philips lighting kan bieden voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Regiokaarten

Regiokaarten

Heeft u specifieke vragen of bent u op zoek naar een lichtoplossing op maat? Onze accountmanagers staan voor u klaar om u verder te helpen.
Download hiernaast de juiste pdf en vind uw dichtsbijzjnde contactpersoon.

Wilt u op de hoogte blijven van onze innovaties en diensten die voor uw vakgebied interessant kunnen zijn? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!

Vind het juiste product

Lichtplannen

Standaardruimten verlichten

Wilt u inspiratie opdoen of zien of uw ideeën vertaald kunnen worden in lichtoplossingen? Onze pagina met standaard lichtplannen helpt u op weg. Wij bieden voor verschillende toepassingen een standaard oplossing. Wel zo overzichtelijk. Bent u op zoek naar een gerichte toepassing? Voor klantspecifieke lichtoplossingen kunt u altijd bij Philips terecht.

Coreline

Renovatie / nieuwbouw LED-armaturen

CoreLine armaturen zijn stijlvolle en energiebesparende armaturen voor een scherpe prijs. Ze zijn ontworpen voor een eenvoudige één-op-één vervanging  van uw huidige armatuur en bestaan uit standaardproducten voor talloze toepassingen. Uiteraard met een kwaliteit zoals u die van Philips lighting mag verwachten.

Coreline

Lampvervanging

MasterLED is een reeks zeer efficiënte (dimbare) LED-lampen, ontworpen als directe vervanging van conventionele gloei- en halogeenlampen. Met de MasterLED kunt u besparingen tot wel 90% realiseren en een levensduur tot 50.000 uur. De MasterLED is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Coreline

TL-buis vervangen

Welk type LED-buis u ook nodig heeft, u vindt deze in onze LEDtube portfolio. Onze LEDtubes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleurtemperaturen. Allen hebben ze een draaibare eindkap en een levensduur van 50.000 branduren. Onze LEDtubes zijn geschikt voor één-op-één vervanging van fluorescentie TL-buizen (met eenzelfde lengte). Met de LEDtube heeft u dus altijd voor elke applicatie de juiste LEDtube.

Snel & gemakkelijk vinden wat u zoekt

Als installateur moet u dagelijks veel regelen. Philips lighting helpt u zo snel mogelijk goed op weg met de juiste informatie en tools. Blijf op de hoogte van de meest actuele prijzen en productinformatie met de Philips lighting Catalogue app. Dan bent u voortaan altijd en overal 100% up to date.

Philips app icon
Snel & gemakkelijk vinden wat u zoekt

Waar te koop

Vind uw dichtstbijzijnde groothandel of partner Kies uw land uit de onderstaande lijst om de dichtstbijzijnde dealer of partner te vinden.

Ondersteuning bij installatie

Installatievideo’s

Philips lighting biedt diverse middelen ter ondersteuning van de installateur. Zo hebben wij een reeks van installatievideo’s, waarmee wij uw werk nèt iets makkelijker maken

Heeft u specifieke vragen of bent u op zoek naar een lichtoplossing op maat? Onze accountmanagers staan voor u klaar om u verder te helpen.
Download hiernaast de juiste pdf en vind uw dichtsbijzijnde contactpersoon.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen