UV-C veilig adviseren

en installeren

UV-C is een kans. Ook voor jou en jouw klant.

Als we iets hebben geleerd uit de pandemie, is het hoe belangrijk het is dat we voorzorgsmaatregelen treffen om mensen veilig en gezond te houden. Nu, maar ook na COVID-19 blijft het dus een belangrijk aandachtspunt om zoveel mogelijk andere virussen en bacteriën buiten te houden. Daar liggen voor jou als installateur ook weer kansen voor nieuwe projecten.

UV-C is een doeltreffende manier om lucht, oppervlakken en voorwerpen te desinfecteren in publieke ruimten zoals kantoren, (sport)scholen, ziekenhuizen, horeca  en winkels. UV-C breekt het DNA en RNA van micro-organismen zoals bacteriën en virussen af, waardoor deze onschadelijk gemaakt worden. Studies tonen aan dat UV-C in 6 seconden 99% van het SARS-CoV-2-virus inactiveert op een oppervlak1 en  binnen 10 minuten 99,99% in de lucht van een kamer. Na 20 minuten was het virus niet meer aantoonbaar in de lucht2. Een duidelijke indicatie dat UV-C een waardevolle rol kan spelen in het preventiebeleid.

UV-C oplossingen zijn geschikt in tal van sectoren zoals scholen, zorginstellingen, kantoren, winkels

Word ook een #UVCinstaller

Sommige Philips UV-C-armaturen mogen alleen worden verkocht via gekwalificeerde partners en geïnstalleerd door gecertificeerde professionals volgens onze strenge veiligheids- en wettelijke voorschriften. Ook interesse? Volg onze gratis training en sluit je aan bij de groeiende groep UV-C gecertificeerde installateurs zodat ook jij de oplossingen op een veilige manier mag adviseren én installeren bij jouw klant. Ga vandaag nog aan de slag met de gratis training en zet meteen de eerste stap naar een UV-C project!

Blijf op de hoogte over UV-C