Maak hun favoriete spel nog beter

Productkenmerken

We leveren de nieuwste zeer efficiënte LED-sportverlichtingssystemen en bieden met het Interact Sports systeem met geïntegreerde LED-schijnwerpers een complete verlichtingsoplossing voor alle typen buitensporten. We houden rekening met de eisen van de kleinste tot de meest complexe buitensportaccommodaties.

Voetbalverlichting - LED-schijnwerpers

Verlichten van voetbalvelden

Doordat recreatievoetbal doorgaans 's avonds wordt gespeeld, maximaliseert effectieve verlichting voor mensen de kans om deel te nemen aan het spel. Hoewel het verlichtingsniveau vanzelfsprekend lager is dan bij wedstrijden die via de televisie worden uitgezonden, moet de verlichtingskwaliteit hoog blijven in termen van gelijkmatigheid, visueel comfort en beperking van hinderlijk licht, vooral in woonwijken waar voorzieningen voor ontspanningssport vaak gevestigd zijn.

Hockeyverlichting - LED-schijnwerpers

Hockeyverlichting

Verlichting van goede kwaliteit is essentieel voor sporten zoals hockey, waar van spelers wordt verwacht dat ze snel reageren op een kleine, maar snel bewegende bal. Dit aspect van het spel vraagt om een gelijkmatige lichtverdeling en een kleurtemperatuur die lijkt op die van daglicht.

Tennisbaanverlichting - Schijnwerpers

Verlichten van tennisbanen

Het doel van het verlichten van een tennisbaan is een goed zicht te verzekeren waardoor zowel spelers als toeschouwers het verloop van de wedstrijd kunnen volgen. De bal moet ongeacht zijn locatie en snelheid altijd duidelijk zichtbaar zijn.

LED-schijnwerpers voor rugbyvelden - Schijnwerpers

Verlichten van rugbyvelden

De verlichting moet een gelijkmatige lichtsterkte leveren over het hele veld. Het moet ook verzekeren dat de volledige vlucht van de bal zichtbaar is en tegelijk goede zichtomstandigheden leveren voor spelers, officials en toeschouwers.

Er moet voor gezorgd worden dat er geen schaduwen op het veld geworpen worden van schijnwerpers die zich achter de daklijnen van de hoofdtribune bevinden.

Sportverlichting - Atletiekaccommodaties

Verlichting voor atletiekaccommodaties

Een goed zicht voor spelers, scheidsrechters en officials stelt hen in staat duidelijk alles te zien wat zich afspeelt op het wedstrijd‑ of trainingsveld, zodat ze de best mogelijke prestaties kunnen leveren en goede beslissingen kunnen nemen. Toeschouwers moeten de prestaties van de sporters op het veld kunnen volgen, maar moeten ook in staat zijn andere acties in hun directe omgeving te zien. Ook moet de verlichting toeschouwers in staat stellen de sportaccommodatie veilig te betreden en te verlaten.

LED-schijnwerpers voor golfbanen - sportveldverlichting

Verlichten van golfbanen

De afstandsmarkeringen moeten duidelijk zichtbaar zijn en de speler moet in staat zijn de vlucht van de bal te volgen. Terwijl de afslagplaatsen afzonderlijke verlichting vereisen, dient er algemene verlichting aanwezig te zijn over de volle lengte van het golfbaanoppervlak.

Sportbaanverlichting - LED-schijnwerpers

Verlichten van speelvelden

Speelvelden die zijn ontworpen voor meerdere sporten moeten garanderen dat de voorgestelde verlichting rekening houdt met de behoeften van alle verschillende sporten die er beoefend worden. Er moet voor gezorgd worden dat het verlichtingsontwerp gelijkmatigheid van de vereiste verlichting produceert en dat verblinding en lichtverontreiniging geminimaliseerd worden.

Verlichten van honkbal-/softbalvelden

Verlichten van honkbal-/softbalvelden

Een snelle sport zoals honkbal of softbal vereist hoge niveaus van verlichting om het volgen van de actie en de vlucht van de bal mogelijk te maken. De meeste van de snelle acties vinden plaats in het binnenveld waarvan de afmetingen gereguleerd zijn, en dat vereist een significant grotere verlichtingssterkte en algemene gelijkmatigheid dan het grotere buitenveld.

Krijg flexibiliteit en controle over je verlichting met Interact

Meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met je lokale klantencentrum.