Philips verlichting voor UV-C-desinfectie bij EDEKA

Introductie van UV-C bij Edeka

EDEKA Clausen

Hamburg, Duitsland

Bij EDEKA Clausen worden bezoekers en medewerkers extra beschermd met de Philips lampen voor UV-C-luchtdesinfectie.

We zijn trots dat we de eerste supermarkt in Duitsland zijn die zowel onze klanten als onze medewerkers extra bescherming biedt. We werken al jarenlang op een uitstekende manier samen met Signify op het gebied van verlichting, en we willen samen onze klanten voorzien van de beste winkelervaring.
-Dr. Dirk-Uwe Clausen, algemeen directeur
Uitdaging van de klant, UV-C bij Edeka

Uitdaging van de klant

Nu er een pandemie is door het coronavirus brengt boodschappen doen ook uitdagingen met zich mee. Het laatste wat je wil als je boodschappen doet is dat je je zorgen moet maken over je gezondheid en veiligheid. De behoefte aan desinfectieopties is aanzienlijk toegenomen, vooral voor de binnenlucht en voor apparatuur. De supermarkt EDEKA Clausen in Hamburg ging de uitdaging aan om extra bescherming te bieden aan hun klanten en medewerkers.

De oplossing

EDEKA Clausen is de eerste supermarkt in Duitsland die extra bescherming biedt met 31 Philips Upper Air armaturen voor UV-C-desinfectie die werden geïnstalleerd in een grote vestiging van 1315,70 m² in Hamburg. Omdat de Upper Air armaturen zijn uitgerust met een beschermingslaag en optieken om blootstelling aan UV-C-straling tegen te gaan, kunnen medewerkers veilig de vakken blijven vullen en kunnen klanten hun boodschappen blijven doen.

Gerelateerde voorbeelden

Praxis en Brico kiezen voor Light as a Service

70% minder energiekosten - Met Light as a Service kiest Maxeda, moederorganisatie Praxis en Brico, voor duurzaamheid en een nog mooiere winkelbeleving bij ruim 120 filialen.

DM-keten

In 20 DM-winkels in Slowakije zijn Philips UV-C-desinfectieapparaten geïnstalleerd om de gezondheid van klanten en medewerkers te beschermen.