Rugbyspelers beschermen met UV-C-desinfectieverlichting

Introductie Harlequins

Harlequins

Twickenham, VK

De Engelse rugbyclub uit Gallagher, Harlequins, gebruikt Philips UV-C-desinfectie om een extra laag bescherming te bieden aan hun spelers op hun beroemde thuisveld, Twickenham Stoop.

Signify is een zeer betrouwbare partner en leider in het veld. We zijn trots dat we het eerste professionele sportteam zijn in het VK dat UV-C-desinfectietechnologie gebruikt. We denken dat dit in de toekomst op nog veel meer plaatsen in de sport- en evenementensector gebruikt zal gaan worden.
-Laurie Dalrymple, directeur, Harlequins
klantenuitdaging harlequins

Uitdaging van de klant

De piek van hun fysieke gezondheid vasthouden is voor atleten een manier van leven. Goede clubs nemen daarom alle mogelijke maatregelen om hun spelers te beschermen.

Voor de Engelse Gallagher rugbyclub Harlequins was het daarom belangrijk om hun teamleden gezond en in uitstekende vorm te houden. De club doet er alles aan om hun spelers te beschermen tegen COVID-19 en tegen andere toekomstige bedreigingen.

Oplossing Harlequins

De oplossing met UV-C-verlichting

Er zijn 11 Philips UV-C Upper Air apparaten geïnstalleerd in de Honours Bar van de club. Dit gedeelte is normaal gesproken gereserveerd voor seizoenstickethouders, maar is momenteel de kleedkamer van de spelers uit het team. 

Spelers profiteren zo direct van de nieuwe veiligheidsmaatregelen. Tegelijkertijd is het ledengedeelte klaar om seizoenstickethouders te verwelkomen wanneer The Stoop zijn deuren weer kan openen voor de loyale fans van de Harlequins.

De UV-C Upper Air-armaturen desinfecteren doorlopend. De lucht stroomt naar de bovenste luchtlagen in een ruimte door de natuurlijke ventilatie. Zodra het door de armaturen is gedesinfecteerd, stroomt het weer omlaag en vermengt het zich met de lagere luchtlagen in de Honours Bar.

Gerelateerde voorbeelden

Meer kans op voetbalsuccessen met UV-C-desinfectieverlichting

PSV Eindhoven kiest voor Philips UV-C-armaturen voor luchtdesinfectie om het stadion te beschermen tegen bacteriën en virussen

UV-C-systeem voor luchtdesinfectie - 't Klaslokaal

Door een Philips UV-C Upper Air-apparaat voor desinfectie te installeren is 't Klaslokaal de eerste sportschool in Nederland die de lucht desinfecteert.

Zwembaden in Veenendaal

Ontdek hoe de Philips LED-verlichtingsinstallatie in de zwembaden van Veenendaal verstoringen vermindert en de veiligheid verbetert.