De voetbalspelers van Motherwell FC beschermen met UV-C-verlichting

Introductie van Motherwell FC

Motherwell FC

Schotland

In reactie op de pandemie heeft Motherwell FC Philips UV-C-apparaten voor desinfectie geïnstalleerd om hun voetbalspelers te beschermen bij het betreden en verlaten van het voetbalveld.

Uitdaging voor Motherwell FC

Uitdaging van de klant

De piek van hun fysieke gezondheid vasthouden is voor atleten een manier van leven. Goede clubs nemen daarom alle mogelijke maatregelen om hun spelers te beschermen. Voor de Schotse professionele voetbalclub Motherwell was het daarom belangrijk om hun teamleden gezond en in uitstekende vorm te houden. De club doet er alles aan om hun spelers te beschermen tegen COVID-19 en tegen andere toekomstige bedreigingen.

De oplossing met UV-C-verlichting

Als gevolg van de pandemie heeft de UV-C-partner van Signify, McCann Electrical, aan de wand gemonteerde Philips upper air UV-C-armaturen geïnstalleerd in de tunnel die spelers gebruiken om van de kleedkamers naar het veld te lopen.

De units hangen in beugels aan het plafond. Door deze hoge positie en het ontwerp van de armaturen kan het systeem de lucht desinfecteren terwijl deze door de ruimte circuleert, zelfs wanneer er mensen aanwezig zijn.

Gerelateerde voorbeelden

Meer kans op voetbalsuccessen met UV-C-desinfectieverlichting

PSV Eindhoven kiest voor Philips UV-C-armaturen voor luchtdesinfectie om het stadion te beschermen tegen bacteriën en virussen

UV-C-systeem voor luchtdesinfectie - 't Klaslokaal

Door een Philips UV-C Upper Air-apparaat voor desinfectie te installeren is 't Klaslokaal de eerste sportschool in Nederland die de lucht desinfecteert.

Zwembaden in Veenendaal

Ontdek hoe de Philips LED-verlichtingsinstallatie in de zwembaden van Veenendaal verstoringen vermindert en de veiligheid verbetert.