De veiligheid van de klanten ondersteunen met UV-C-licht

Introductie van UV-C bij Wondy

Warszawianka waterpark

Warschau, Polen

Bij Warszawianka Water Park, de populairste sport- en recreatiefaciliteit van Polen, wordt de veiligheid ondersteund door Philips UV-C.

Een extra laag bescherming en ondersteuning van het welzijn van onze klanten is onze prioriteit.
- Dariusz Pastor, president van Mokotowska Warszawianka - Water Park Foundation
Uitdaging van de klant, uv C bij Wodny Park

Uitdaging van de klant

Wodny Park Warszawianka is de populairste sport- en recreatiefaciliteit in de Poolse hoofdstad. Het comfort en de veiligheid van de bezoekers heeft de hoogste prioriteit voor de eigenaar, de Mokotów Foundation Warszawianka. Dit was nog eens extra van belang tijdens de coronapandemie, toen er hygiënemaatregelen en andere regelgeving van kracht waren om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Veiligheid rondom water en entertainment

Er werden geavanceerde desinfectieoplossingen geïnstalleerd om de hygiënische normen te verhogen. De kleedkamers werden voorzien van Philips uv C Upper Air-apparaten aan het plafond en er werden Philips uv C-balken geplaatst voor de desinfectie van de sparuimte. Beide werden geleverd en geïnstalleerd door Master Light Service (MLS), een bedrijf dat een uitgebreid aantal services biedt op het gebied van verlichting en al sinds 2007 actief is op de Poolse markt. MLS is uv C-partner en daarom professioneel getraind om uv C-desinfectiesystemen te installeren.

Gerelateerde voorbeelden